*

Poslední příspěvky

Co jste si naposled...
by sx
[Dnes v 12:44:33]

Ahoj a díky!!!
[Dnes v 11:51:09]

SLEVA 25% na nákup ...
[Dnes v 10:37:49]

trailery
[Včera v 22:28:14]

Ultimátní komiksový...
by sx
[Včera v 22:16:45]

Iron Man 3
by Raul
[Včera v 22:00:36]

Hádáme komiksovou p...
[Včera v 21:54:45]

Co právě hrajete?
[Včera v 19:41:25]

CP: Knižní veletrh ...
[Včera v 12:10:23]

Reálná jména
[Včera v 10:20:35]

Autor Téma: JDownloader  (Přečteno 5227 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline DevCageR

• Tvůrce
  • *
  • Country: cz
  • Pohlaví: Mužské
  • kreslim to a čtu to...
    • osobní web
JDownloader
« kdy: 29 Červen, 2009, 22:38:00 »
Možná to mnozí znáte. Já to objevil nedávno a jsem z toho nadšen. JDownloader je prográmek, který funguje podobně jako jiné externí downloadery. Krom toho, že stačí zkopírovat linky (žádné vkládání. Můžete také importovat do prohlížeče) dokáže JDownloader stahovat bezproblému z Rapidsharu, megauploadu, netloadu a podobných serverů. Sám doplňuje ověřovací kódy, čeká ve frontě. Pokud máte link na několik dalších partů, JDownloader si sám načte další linky. Dokonce vám po ukončení stahování extrahuje nebo sloučí soubory. Přijde mi to jako fakt slušná vychytávka. Šetří spousty času. Pro ty, kteří nemají rádi stahování z podobných serverů, kvůli stovkám linků na jeden soubor a vepisování ověřovacích hesel proti spamu, je to jasná volba. Ale jak říkám, možná to už znáte. Pro ty, kteří něco podobného postrádali, link přímo na stažení>>>
Kód: [Vybrat]
http://jdownloader.org/cz/download/index?s=lng_cz
« Poslední změna: 30 Červen, 2009, 11:16:50 by DevCageR »
Jsem ilustrátor a komiksový kreslíř, můj osobní web, blog a portfólio naleznete na >>> www.michaelpetrus.com <<<

Offline morlum

• Go Nihilist!
  • Trans-Spolupráce
  • *
Re: JDownloader
« Odpověď #1 kdy: 07 Červenec, 2009, 19:02:44 »
Šikovný prográmek. Předtím jsem používal USD, ale tohlee mi příjde lepší a hlavně stabilnější...díky.
Kdysi jsem se domníval, že za rozbřesku jarních jiter ptáci vítají zpěvem příchod slunce a světa. Dneska vím, že těch několik jitřních minut křičí hrůzou ze světa. (Bohumil Hrabal)

Člověk je obětí společnosti, která nechápe jeho duši... (CH.Bukowski)

Dance tonight! Revolution tomorrow!

Offline garmada

• Veľký Fanúšik
  • Trans-Spolupráce
  • *
    • Všetky moje komiksy
« Odpověď #2 kdy: 07 Červenec, 2009, 19:08:57 »
Ja ho pouzivam uz dlhsie, hlavne preto lebo mam ako operacny system Linux Ubuntu a na tom programy z Windowsu nejdu (ked nepocitam Wine, ale to pada) a JDownloader je program pisany v jave, takze ide na kazdom systeme, musim tiez pochvalit ze skoro vobec nepada a udrzuje stalu rychlost a nevypne stahovanie ked nahodou na chvilku vypadne internet. Odporucam vsetkym.  ;)

Offline DevCageR

• Tvůrce
  • *
  • kreslim to a čtu to...
    • osobní web
« Odpověď #3 kdy: 07 Červenec, 2009, 20:13:54 »
Jako hodne me usnadnil praci a hodne me prekvapil. Urco zatim nejlepsi downloader, na ktery sem narazil. Bezpochyby.
Jsem ilustrátor a komiksový kreslíř, můj osobní web, blog a portfólio naleznete na >>> www.michaelpetrus.com <<<

Offline morlum

• Go Nihilist!
  • Trans-Spolupráce
  • *
« Odpověď #4 kdy: 07 Červenec, 2009, 20:46:13 »
Neví někdo, kde vypnout to automatické sbírání odkazů? Nepotřebuju, aby si tam přidával všechno...
Kdysi jsem se domníval, že za rozbřesku jarních jiter ptáci vítají zpěvem příchod slunce a světa. Dneska vím, že těch několik jitřních minut křičí hrůzou ze světa. (Bohumil Hrabal)

Člověk je obětí společnosti, která nechápe jeho duši... (CH.Bukowski)

Dance tonight! Revolution tomorrow!

Offline Saragon

• Humrobijce
  • Trans-Spolupráce
  • *
    • saragon.xf.cz
« Odpověď #5 kdy: 07 Červenec, 2009, 21:16:34 »
Doted jsem velice spokojene pouzival cesky Free Rapid Downloader, ktery mi vyhovuje, ale u nekterych sluzeb nedovede precist capcha, takze ho obcas musim dopisovat - pokud to tenhle programek zvlada, jdu okamzite do nej.
Vyzkousim ho tak jako tak.

Offline DevCageR

• Tvůrce
  • *
  • kreslim to a čtu to...
    • osobní web
« Odpověď #6 kdy: 07 Červenec, 2009, 21:21:15 »
Doted jsem velice spokojene pouzival cesky Free Rapid Downloader, ktery mi vyhovuje, ale u nekterych sluzeb nedovede precist capcha, takze ho obcas musim dopisovat - pokud to tenhle programek zvlada, jdu okamzite do nej.
Vyzkousim ho tak jako tak.

Zatim sem se nesetkal s nicim co by nedopsal ;)

Offline Kocour

• Comics for Fans by Fans
  • Moderátor
  • *
    • www.kocogel.info
« Odpověď #7 kdy: 23 Srpen, 2009, 00:12:33 »
Takže pánové - Jistě mnozí vědí, že jsem nedal dopustit na USD od Blackamose, tedy speciální verzi Univerzal Share Downloaderu, kterážto dokázala přečíst skoro vše, ovšem měla spoustu mušek, které byly vždy o sérii USD známé - její funkčnost ale tyhle mušky převyšovala...
Když tady vytáhl před měsícem DevCageR JDownloader, vzpomněl jsem si, jak jsem ho kdysi hodně dávno zkoušel a tehdy uměl úplný kulový - neodolal jsem ale Devovu popisu a vyzkoušel jsem... No a po měsíc a půl dlouhém testování můžu říct, že JDownloader je nejlepší program na share servery, který momentálně nemá konkurenci!!!
Oproti USD Blackamos je:
O 200% stabilnější (tuším mi spadl jen jednou, během testování, tedy naprosto stabilní...)
O 100% rychlejší
O 200% uživatelsky přívětivější
Se stejnými schopnostmi jako USD, má daleko lépe řešené plug-iny, respektive u USD to ani nebyly pluginy, jako spíš externí prográmky propojené přes můstky, u JDownloaderu je to díky Jave vše krásně propojeno
O 100% lépe updatovaný
Co se týče systémových prostředků, tam vede JDownloader jen mírně, ta Java je hold svině, zase je to použitelné na různých platformách (tedy teoreticky... ;)

Nedávno vyšla verze 7, která přidává nový, ještě přehlednější skin a zrychluje celkově program, hlavně jeho náběh a opravuje stahování ze zshare - bohužel programu stále dělá problém uloz.to a edisk (ten dělal od posledního updatu stránek problém i USD, uloz.to na USD valilo, jen se musel kód rozpoznávat ručně...) - Updatovací systém je ale u JDownloaderu velice pružný, tak snad se brzy dočkáme řešení i u uloz.to a edisku - budu to anoncovat u adminů ;)

Takže díky DevCageRovi, že mi připomenul tento prográmek, který se za ta léta stal naprostou špičkou - vřele doporučuji, usnadňuje mi práci o 200%, stejně jako USD, ale tolik nepadá... :)
« Poslední změna: 23 Srpen, 2009, 00:14:36 by Toebiash »

Offline spot_

• Trans-Spolupráce
  • *
  • Country: sk
« Odpověď #8 kdy: 23 Srpen, 2009, 15:54:35 »
no, neviem veru, ale uz mi dve hodiny updatuje pluginy...  ???

Offline Kocour

• Moderátor
  • *
    • www.kocogel.info
« Odpověď #9 kdy: 27 Srpen, 2009, 13:16:47 »
no, neviem veru, ale uz mi dve hodiny updatuje pluginy...  ???

Teď jsem po návratu z dovolené zkoušel a pluginy se mi updatovali asi během půl vteřiny, což je oproti šestkové verzi ještě asi o 100% rychlejší (tam se mi pluginy updatovaly cca 3 vteřiny, přičemž) - respektive to často byla jen kontrola nových verzí, aniž by se něco stahovalo... Máš už sedmičkovou verzi?

Offline spot_

• Trans-Spolupráce
  • *
  • Country: sk
« Odpověď #10 kdy: 27 Srpen, 2009, 13:26:44 »
problem solved!

Offline Kocour

• Moderátor
  • *
    • www.kocogel.info
« Odpověď #11 kdy: 06 Září, 2009, 11:38:35 »
A máme tu novou verzi 0.8 JDownloaderu - opět opravuje tuny věcí, hlavně noví captcha rozpoznávač (captcha - to jsou ty kódy, které tak nemusíme opisovat;)... Pro nás nejzajímavější je asi to, že už podporuje uloz.to, všechny jeho servery, ikdyž přímo uloz.to podporuje jen tou formou, že nerozezná captcha kód, ale ukáže okénko, do kterého musíte kód zadat, podobně jako přímo na stránkách uloz.to...

Byla také přidána podpora multiload.cz, takže již z něj dokáže vytáhnout linky na ostatní úložiště (tedy aspoň na ty, které podporuje ;)

Ostatní cz servery se bohužel moc změn nedočkaly, stále nelze stahovat (popř. je chybové) z:
edisk.cz (to zatím mrzí nejvíce)
quickshare.cz
hellshare.cz (to dělá ale problémy i přímo na jejich stránkách a věčně nemá volné sloty ;)
share-rapid.com (tam se to tváří, že jej podporuje, ale nic se nestáhne...

czshare.com je na tom podobně jako hellshare. JDownloader jej sice podporuje, ale věčně nejsou volné sloty ;)

Až na edisk.cz je to u cz share serverů celkem fuk, stejně stojí za pikaču, ohledně edisku jsem už kdysi při prvních verzích jdownloaderu anoncoval a tehdy to tuším i fungovalo... Budu muset anoncovat adminům znova a až bude čas, zkusím prolézt fórum, jestli tam není nějaké řešení...

EDIT: prolezl jsem a jediné, co jsem našel bylo, že byli teď v nové verzi updatovány skoro všechny  CZ share-servery, až na:
Citace
All hosters exept hellshare and share-rapid are done.
Share-rapid and hellshare are both premium only hosters so jiaz has to make the plugins.
s CZshare to vzdali už dávno, prý kvůli tomu, že na free tam nejsou stále volné sloty (což je pravda;) a premium verze je podivná :)

Edisk by tedy měl být funkční, ale mě to stále píše, že soubory jsou offline :( ...snad časem...

Offline Kocour

• Moderátor
  • *
    • www.kocogel.info
« Odpověď #12 kdy: 26 Říjen, 2009, 22:15:46 »
Od nejnovější verze podporuje JDownloader i eDisk!!!!! (ikdyž ten má teď občas trochu výpadky, kdo ví, jestli zase něco nezmění...)

Momentálně trochu zlobí ZSHARE, ale jinak není server, ze kterého by JDownloader neuměl tahat ;)