No, Corben dokáže kresliť fakt dobre. ale John v jeho podaní vyzerá ako zbastardelý, zlomyselný trpazlík... teda, nie že by nebol zbastardelý a zlomyselný, ale nie je to trpazlík.
-Keram, komentář k booku Hellblazer: Ťažké časy |
Naše ikonky:

Překlady:

On-line série:

Tvůrci:

|
|
|
 |
 |
| Rarity v Seqoyi - Čtvrtek, 21.06. 2007 - 14:20:24 |
|
 |
 |
 |
V sekci Rarity (nejen)internetevého knihkupectví SEQOY se objevilo pár zajímavých kousků. Takže sběratelé neváhejte!!! A abych vám ušetřil práci tak se tam můžete prokliknout přímo ZDE |
|
 |
 |
 |
 |
| Muzikál Spider-Man - Čtvrtek, 19.04. 2007 - 22:33:38 |
|
 |
 |
 |
Tak se nám blíží premiéra třetího Spideyho u nás (updatoval jsem kalendář o kino-premiéry, které by ste si neměli nechat ujít;)... Z předchozích zpráv již víte, že třetí díl má větší úspěch, než by kdo čekal (tedy zatím aspoň v Japonsku). Říká se, že je z celé série zatím nejlepší a špekuluje se o dalším pokračování. Jenže to ještě není konec. Více uvnitř...
|
|
 |
 |
 |
 |
| San Diegský Comic-Con 2007, alebo Splnený vlhký sen komiksového nadšenca - Neděle, 08.04. 2007 - 16:08:33 |
|
 |
 |
 |
V meste San Diego sa bude v dňoch 26. až 29. júla konať Comic-Con. Tento Con vznikol v roku 1970 a tradične trvá štyri dni (štvrtok až nedela). Čítajte ďalej... |
|
 |
 |
 |
 |
| Chystaný zin: second servis - Úterý, 20.03. 2007 - 14:34:09 |
|
 |
 |
 |
|
Věci ohledně chystaného zinu se malinko pohnuly kupředu, takže jsem se rozhodl Vás informovat. Vzhledem k tomu, že jsem nedostal žádné náměty ani připomínky k názvu tak s 99,4% pravděpodobností se zin bude jmenovat "BUBBLE GUN", navíc Tobi mi již předložil svou fikci úvodní obálky prvního čísla, která se mi moc líbí, takže se těšte. Redakční tým byl rozšířen o dalšího nadšence, kterým je BLAIR, jenž by měl být především "Lovcem talentů", ale také publicistou a rádcem.
|
|
 |
 |
17 článků (2 stránek, 10 článků na stránku)
[ 1 | 2 ]
|
|
| |
|
Na dnešní den není ohlášena žádná veřejná událost.
|
Master:

Fanouškovské:

Vydavatelé: Prodejci: Organizace:

Akce:

|
|