Musím se přiznat, že i když mám doma haldu Spawnů jak v angličtině, tak polštině, tak veškeré pokusy přečíst sérii skončily tím, že jsem šel dělat něco méně bolestivého... Třeba se mlátit kladivem do rozkroku.
-Jiří Pavlovský, článek -Spawn, nový start- na stránkách CREW.cz |
Naše ikonky:

Překlady:

On-line série:

Tvůrci:

|
|
|
 |
 |
| WarCraft: Sluneční studna 1 - Dračí lov - Úterý, 10.07. 2007 - 23:32:36 |
|
 |
 |
 |
Ohlašovaný WarCraft v Manhwa podobě z pera WarCraftího klasika Richard A. Knaaka (Kňáka;) a v kresbě Kima Jae-Hwana je tady... Tedy vlastně měl by být na našem trhu, na stránkách vydavatele Alpress o něm totiž není ani zmínka (já ji aspoň nenašel :(
Někdo uvádí jako datum vydání 9.7. (Fantasy Planet), jiné zdroje tvrdí, že ho viděli na pultech již 3.7. ? (z diskuze na FP;)
Zajímavá je také anotace: "Válkou rozpolcený svět sužují krutí draci, elfové prahnoucí po moci a armády Nemrtvé zhouby (původně Nemrtvé houby ;). Ještě ke všemu se znovu objeví dávno ztracený zdroj nepředstavitelné destruktivní síly. Hodný modrý drak, který na sebe umí vzít lidskou podobu, se neohroženě pustí do boje se silami zla. Na nebezpečné cestě za spravedlností se setká s Anveenou, zvláštní kráskou, která zná velké tajemství..."
Mno, ehm, již se objevily první náznaky nedůvěry vůči překladu (Ondřej Duha), anotace je nemastná/neslaná a cena 149 kč by byla možná odpovídající za 168 stran, kdyby ovšem nešla první kniha této trilogie stáhnout v angličtině oficiálně odtud. A taky je to manhwa, že? ;)
Ukázky uvnitř (z FP)...
|
|
 |
 |
 |
 |
| Nová manga kolaborace - Pátek, 06.07. 2007 - 20:42:33 |
|
 |
 |
 |
Kdo ještě nezaznamenal novou kolaborační ikonku v levém bočním menu pak vězte, že tu máme novou spolupráci s překladatelskou skupinou AI translators, jenž se zaměřuje na překlad mangy podobně jako Mangacesky ovšem se širším záběrem i na anime + recenze a nějaké to info o japonské kultuře... Po Megabiteových překladech vedle Mangacesky další vlaštovka na poli manga překladů... Kdo ví, možná i něčeho dalšího ;) |
|
 |
 |
| |
|
Na dnešní den není ohlášena žádná veřejná událost.
|
Master:

Fanouškovské:

Vydavatelé: Prodejci: Organizace:

Akce:

|
|