No, Corben dokáže kresliť fakt dobre. ale John v jeho podaní vyzerá ako zbastardelý, zlomyselný trpazlík... teda, nie že by nebol zbastardelý a zlomyselný, ale nie je to trpazlík.
-Keram, komentář k booku Hellblazer: Ťažké časy |
Naše ikonky:

Překlady:

On-line série:

Tvůrci:

|
|
|
 |
 |
| Výpadek - Pondělí, 14.05. 2007 - 23:43:21 |
|
 |
 |
 |
Z neděle na pondělí náš poskytovatel měnil stávající server za nový (lepšejší;) a tak došlo k výpadku, který by šel vyřešit mnohem rychleji, kdyby se náš admin připojil k internetové síti dříve, než v pondělí odpoledne (respektive až k večeru ve své jeskyni...) - Ano, byl jsem přes víkend pryč, ano pil jsem a ano, měl jsem stejné okno, jako stránky kocogel.info (jen o den dříve;). Pro zvědavce detailnější popis závady, ke které došlo a která se doufám jen ta brzy nezopakuje:
"Chyba je v tom, že poskytovatel nahodil novější verzi Zendu a tím vyřadil našeho SEOMastera, tož jsem jej vypnul a tudíž jedeme (prozatím) bez SEO - Počítám, že většině poslední souvětí nic neřekne, tudíž dělejte jakoby nic a JEDE SE DÁL!!!!"
Budu se snažit doplnit co se dá, každá pomoc samozřejmě vítána, ostatně to platí pořád, nejen v dobách výpadku :D |
|
 |
 |
11 článků (2 stránek, 10 článků na stránku)
[ 1 | 2 ]
|
|
| |
|
Na dnešní den není ohlášena žádná veřejná událost.
|
Master:

Fanouškovské:

Vydavatelé: Prodejci: Organizace:

Akce:

|
|