Jaký kulturisti? Vypadá tam snad někdo jako Arnold? Právě že vypadaj přirozeně namakaný. Takhle ve Spartě vypadal každej, páč když ne, tak to měl těžší než Slávista ve Sparťanskym kotli. :)
-Markýz de Sade v reakci na film 300 (auditko stránek CREW) |
Naše ikonky:

Překlady:

On-line série:

Tvůrci:

|
|
|
 |
 |
| Nový Kocogel.info vzhled a změny! - Středa, 26.09. 2007 - 00:31:11 |
|
 |
 |
 |
Že se na Kocogel.infu změnil vzhled asi moc psát nemusím, pokud jste slepí, stejně vás nový vzhled moc nezaujme...
Důležité jsou ovšem změny, které se udály více "pod povrchem". Došlo totiž k odstranění některých nepotřebných "modulů", změněno bylo forum (přesměrování na comix-forum), které už nějakou dobu stagnovalo a hlavně se změnil systém, respektive pravidla pro vkládání aktualit tak, abych dal prostor delším a obsáhlejším článkům přímo "z produkce Kocogeláků".
Novinková část byla podstatně "zredukována" a tím i zjednodušena - nyní stačí napsat pouze název, popř. odpovídající kraťoučký popis článku, na který chcete upozornit a zadat jeho adresu na jiném serveru....
Totéž platí u Transcomx projektů, u kterých je usnadnění asi největší. Není už potřeba nahazovat info o překladu na comix-forum, sem a ještě bůh ví kam, ale postačí podobně jako u článků z jiných serverů prostě nahodit název a odkaz třebas na příslušný post na comix-forumu...
ComixPedie je ve výstavbě! Odkaz nahoře vás proto zatím přesměrovává na hlavní stranu Kocogel.info...
Toť asi vše podstatné, jakékoli otázky směřujte na mne...
Kocogelu zdar! |
|
 |
 |
 |
 |
| Nové kolaborace - Pondělí, 10.09. 2007 - 10:22:08 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
| Sním či bdím - Středa, 05.09. 2007 - 10:24:26 |
|
 |
 |
 |
|
 Na tip Jiřího Pavlovského v audítku crwe jsem se kouknul na článek "Komiksy jsou v módě, prodeje se zvyšují", který zveřejnil info server Hospodářských novin iHNed.cz. A musím říc, že objektivitu a preciznost tohoto článku jsem rozdýchával jak kapr v kádi na vánočním trhu. Pokud by bylo pod článkem napsáno, že se jedná o placenou reklamu jistého nakladatelství, tak bych neřekl ani popel a pochválil to jako dobrý marketingový tah, ale jediný nápis reklama, jsem našel u baneru, který zjevně s tímto článkem nesouvisí. A to jsem zoomoval a zoomoval, až jsem na ilustračním obrázku Vampirelly viděl i miniaturní chloupky, které si tahle krvežíznivá sexbomba zjevně zapomněla oholit. No, abych Vás tady netahal za nudli z nosu, můžete si přečíst inkriminovaný článek a udělat si vlastní názor jako každý člověk co má pět prstů na ruce. Takže čtěte zde |
|
 |
 |
 |
 |
| Nová kolaborace - Hůlkový řád - Sobota, 28.07. 2007 - 13:11:37 |
|
 |
 |
 |
Dnes přibyla moc příjemná spoluprácička se stránkami oots.cz, kde probíhá překlad stripů Order of the Stick, tedy "Hůlkový řád", nejlepší dobrodruhové v kraji;)
Slovy Durkona Hromoštíta: "Mý kladivo je redy imrvére, kémo."
|
|
 |
 |
 |
 |
| Soutěž o logo Bubble Gun Zine - FINÁLNÍ HLASOVÁNÍ! - Pondělí, 04.06. 2007 - 23:56:32 |
|
 |
 |
 |
Zahájeno finální hlasování pro logo Bubble Gun zinu zde na forumu.
Takže nezbývá než popřát všem soutěžícím nechť vyhraje to nejlepší logo a pro ostatní (tedy nemilosrdný dav;) připomenout: "hlasujte!!" |
|
 |
 |
 |
 |
| Křest Oidipa Rexe a nová kolaborace - Pondělí, 04.06. 2007 - 00:44:08 |
|
 |
 |
 |
O albu Oidipus Rex jsme se zde již několikrát zmiňovali a vzhledem k tomu, že je již nějaký ten pátek na světě, je potřeba jej řádně pokřtít. Kdo tedy chce pogratulovat k Oidipovu narození, vychutnat si "křestní" slevu na nákup alba a třebas popřát jeho autorovi (Karel Jerie) úspěch do budoucna, nechť se dostaví 7.6. na 18 hodinu do klubu Popocafepetl na pražského Újezdě. Detaily v samotné pozvánce uvnitř zprávy...
Zároveň mám tu čest představit i novou kolaboraci a to hned se samotným sdružením SEQENCE. Komu tohle občanské sdruženíčko nic neříká, pak vězte, že sekvence např. stojí za pořádáním KomiksFESTu! a v pozadí mnoha dalších akcí majících za cíl propagaci komiksu (tedy něco jako Kocogel, jen oficiálně a v daleko větší míře ;)
Více na oficiálních stránkách www.seqence.cz. |
|
 |
 |
 |
 |
| Vandrovec - Polská verze Buffy - Středa, 23.05. 2007 - 21:00:50 |
|
 |
 |
 |
Dnes mohu s radostí oznámit novou kolaboraci a to se stránkami www.vandrovec.net, na kterých můžete nalézt vyčerpávající info, popřípadě se stát součástí fanklubu Jakuba Vandrovce, exorcisty samouka z pera polského spisovatele Andrzeje Pilipiuka. Ač se nejedná přímo o komiksové téma (ikdyž komiks na motivy knih by se měl v Polsku též velice brzy oběvit), sám Jakub je vlastně jeden z největších super-hrdinů dnešní doby (tedy aspoň v okolí Vojslavic ;), má například i svůj "kouzelný" lektvar, což mě přivádí k myšlence, jestli u Asterixe a spol. neužívali Galové ten samý druh "pálenky". Musíme si tedy položit otázky:
"Má Spider-Man svoji palírnu? ...Ne!" "Má Batman svoji palírnu? ...NE!" "Má Superman svoji palírnu? ...Nemá!!!" "Má Vandrovec palírnu? ...MÁ!" ..A dokáže ji plně využít! Krom toho má též lopatu a spoustu dalších cool "udělátek" pro boj s okolníma "neřádama"! No, nebude to i váš srdcový hrdina... ? |
|
 |
 |
11 článků (2 stránek, 10 článků na stránku) [ 1 | 2 ]
|
|
| |
|
Na dnešní den není ohlášena žádná veřejná událost.
|
Master:

Fanouškovské:

Vydavatelé: Prodejci: Organizace:

Akce:

|
|